Се укинува надоместокот за мрежарина при предавање вишок произведена електрична енергија

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) го укина надоместокот за мрежарина при предавање на вишокот произведена електрична енергија

Прочитај повеќе