Блумберг во 2022 во регионот отвора прва деловна мрежа за вести во ЈИЕ

Блумберг Медиа (Блумберг) и МТел Свис, радиодифузер во сопственост на Телеком Србија, денеска го најавија отворањето на првата регионална деловна

Прочитај повеќе

Панев: Итната медицинска помош служи за спасување на животи, а не за остварување на профит

Целата постапка што се работи веќе една година, за јавно – приватно партнерство во службите за итна медицинска помош и

Прочитај повеќе

Мрежата за заштита од дискирминација смета дека Предлог Законот за основно образование има многу недостатоци

„Мрежата за заштита од дискриминација ја поздравува заложбата на Министерството за образование и наука за надминување на сегрегацијата на учениците

Прочитај повеќе