Дебата во организација на ЗНМ: МРТВ треба да биде лидер во промоцијата на професионални стандарди

Здружението на новинарите на Македонија организираше вебинар на тема „Стручна дебата за реформите во јавниот медиумски сервис МРТВ”. Целта за

Прочитај повеќе