Пијаните возачи ги праќаат да работат во мртовечница и мерката се покажа како ефикасна

Пијаните возачи во Молдавија под казна мора да работат во мртовечница. Бидејќи многу возачи возат пијани, властите со новата мерка

Прочитај повеќе