Арсовска: Претпријатијата се ‘рбет на економијата и им треба поддршка

Данела Арсовска, претседател на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), како претседавач на панел-сесијата на тема: „Moжности за финансирање

Прочитај повеќе