МТЕЛ, членка на Телеком Србија групација го отвори првиот продажен салон во Македонија

Новиот телекомуникациски оператор во Македонија, МТЕЛ, членка на Групација Телеком Србија, свечено го означи почетокот на давање услуги во земјава

Прочитај повеќе