Левица: Платите во музеите доцнат, надлежните си ја префрлаат вината!

Фесјбук статус на Трудовиот сектор на Левица:   ПЛАТИТЕ ВО МУЗЕИТЕ ДОЦНАТ, НАДЛЕЖНИТЕ СИ ЈА ПРЕФРЛААТ ВИНАТА! До Левица стигнаа

Прочитај повеќе

Донесени протоколи за работа на музеи, галерии, за работа на компании за промотивни настани

Владата на Република Северна Македонија на денешната 73-та седница донесе измени и дополнувања на Протоколот за редовна работа на уплатно-исплатни

Прочитај повеќе