Претседателката на МНК ИКОМ им го честита 18 мај на сите музејски работници

Почитувани колеги, соработници и пријатели, Вообичаено ми претставува особена гордост и задоволство годишното честитање на 18 Мај – Меѓународниот ден

Прочитај повеќе