Отворена аудицијата за нови членови на Детскиот музички фестивал „ПОТОЧИЊА“ 2022

Најмили другарчиња и почитувани родители, по две години, повторно се одржува Аудиција за прием на нови членови – учесници на

Прочитај повеќе