За пазарџиите нормални, за муштериите високи – граѓаните се жалат дека поскапени се сите производи

За пазарџиите нормални, за муштериите високи. Како и секоја година така и оваа граѓаните се жалат на поспакување пред велигденските

Прочитај повеќе

Колумна: Угостителските работници и експлоатацијата

Автор: Бобан Илијевски   Експлоатацијата не е застапена само во текстилната, кожарската и чевларската индустрија. Големи жртви на трудова експлоатација

Прочитај повеќе