М-НАВ ги враќа „големите плати“ од 2020-та

Акционерското друштво во државна сопственост за давање услуги на воздухопловна навигација ги враќа „големите бруто плати“ од пред-ковид периодот поради стабилизацијата

Прочитај повеќе

Антикорупциска молчи за вработувањата во М-НАВ на “антикорупционерот” Љупчо Николовски

Иако уште пред две години актуелниот вицепремиер за борба против корупција – Љупчо Николовски призна дека лице со кое е

Прочитај повеќе