М нет

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

ССНМ го осудува нападот врз новинарската екипа на М Нет

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници најостро реагира на новото попречување на професионалното извршување на новинарската задача на екипата

Read More