НИКОБ ЛАБ со промотивни цени за PCR тестови за македонските навивачи

По повод настапот на македонската репрезентација на европското првенство ЕURO 2020 лабораторијата НИКОБ ЛАБ на македонските навивачи им овозможува PCR

Прочитај повеќе