Награди за вработените во „Sport Life“

Водечката компанија во областа на игри на среќа и спортски обложувалници „Sport Life“, на најуспешните 60 вработени за 2021 година,

Прочитај повеќе

НАГРАДИ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО „SPORT LIFE“

Водечката компанија во областа на игри на среќа и спортски обложувалници „Sport Life“, на најуспешните 60 вработени за 2021 година,

Прочитај повеќе

Сојуз на спортови Скопје ги додели наградите 13 Ноември

По повод денот на ослободувањето на Град Скопје, Сојузот на спортови Скопје повеќе од 50 години организира свечено доделување на

Прочитај повеќе

ЈУБИЛЕЈНИ И НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИ СЛУЖБЕНИЦИ ЗА ВРАБОТЕНИ ВО КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

По повод „Светскиот ден на штедењето – 31 Октомври“ вработени во Комерцијална банка се стекнаа со признание за најдобри банкарски

Прочитај повеќе

Виз Ер Скопски Маратон ги додели наградите за тим билдинг трката и штафетниот маратон – ЕУ за спорт

Вчера вечер во Брик бар се одржа доделувањето на наградите за тим билдинг трката, која беше дел од трката на

Прочитај повеќе

КСС: За 4 години се вработени плус 35,000 луѓе во јавниот сектор – проценете кого наградуваат властите

Премиерот на државата во неколку наврати низ годините, а особено во последната година вработените во јавната администрација ги нарекуваше корумпирани,

Прочитај повеќе

Бројни награди за вината на тиквешките семејни винарии

Бројни награди освоија вината на семејни винарии од Тиквешко, при оценувањето во рамките на десеттиот Балкански интернационален вински натпревар што

Прочитај повеќе

МАЧР ги додели HR наградите за 2020 година

Ве известуваме дека Mакедонската асоцијација за човечки ресурси и оваа година успешно ги додели HR наградите за 2020 година. Целта

Прочитај повеќе

Награди за 25 жени менаџерки за континуирано успешно менаџирање и справување со ковид-кризата

Избор на најуспешни жени менаџерки ќе се одржи вечерва 25-ти пат во организација на Агенцијата Марили, којшто ќе биде посветен

Прочитај повеќе

Доделени новинарските награди „НИКОЛА МЛАДЕНОВ 2020“

Сторијата „Пандемско профитерство: Другата страна на приказната за КОВИД-19“ на редакцијата на ИРЛ ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот

Прочитај повеќе