ССК: Со медијација брзо и успешно решавање на деловните спорови

Со Меморандум за соработка Комората на медијатори ја зацврсти соработката со Академијата за судии и јавни обвинители на прес конференцијата

Прочитај повеќе

(Видео) Велигднов: 30 години не ни се зголемени платите, бараме и подобрување на работните услови

Синдикатот на Македонска пошта во изминативе неколку месеци водеше интензивни разговори со Претседателот и членовите на Управниот Одбор за подобрување

Прочитај повеќе