(Видео) Димитров: За нас е прифатливо договорите на определно да бидат на три наместо на пет години

Намалувањето на работното време и намалувањето на договорите за работа на определено работно време се двете барања кои во последно

Прочитај повеќе

Прогресивното оданочување единствена спроведена мерка за намалување на јазот помеѓу богатите и сиромашните

Засега од мерките за намалување на јазот помеѓу богатите и сиромашните на сила е само воведувањето на прогресивниот данок. Од

Прочитај повеќе