- Advertisement -

archiveнапади

МакедонијаСиндикат

Независниот полициски синдикат се жали од напади врз полициски службеници

Бројни се нападите врз полициските службеници, кои немаат друг избор, освен да постапуваат според законските овластувања во дадената ситуација. На...