- Advertisement -

archiveнапад на доктори

МакедонијаСиндикат

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита ги осуди нападите на докторите

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита денеска преку соопштение ги осуди нападите на докторите, медицинските сестри и другите...