- Advertisement -

archiveнаплатени

ЕкономијаМакедонија

127 милиони евра биле наплатени минатата година од извршителите

Од граѓаните, фирмите и други должници, извpштeлите лани наплатиле 127 милиони евра. Ова е податок од Годишниот извештај на Комората...