Наплатниот пункт на кавадаречки ,,Комуналец” со вонредно работно време

Поради коронавирусот, новостанатата ситуација со нефункционалноста на платниот промет во АД Пошта, но и поради зголемениот обем на работа на

Прочитај повеќе