Тетово: Оштетена наплатна рампа, уништени блокатори и истепани двајца вработени во пајак службата

Непознати сторители ја оштетиле наплатната рамна на затворениот паркинг „Лирија“, кој се наоѓа спротив судот во Тетово, а случајот е

Прочитај повеќе