Советот за напредни технологии при Стопанската комора oрганизира бесплатни вебинари за дигитализација на компаниите

Стратешката трансформација на Стопанската комора на Северна Македонија за имплементација на концептот „Комора на иднината“, меѓу другото, има за цел

Прочитај повеќе