Текстилните компании имаат зголемени нарачки од странските партнери

Пазарите во Европа се отворија по коронакризата, по што македонските текстилни компанија бележат зголемени нарачки од странските партнери. Ангел Димитров

Прочитај повеќе

Ковид-19 наметна доставување на производи до дома –но, кој ја плаќа цената на твојата нарачка?

Ковид-19 наметна доставување на производи до дома –но, кој ја плаќа цената на твојата нарачка? Пандемијата со Ковид 19 смени

Прочитај повеќе