- Advertisement -

archiveнарушени

ПравдаСветот на работникот

Текстилните работници сеуште имаат недоволни работнички права

Текстилните работници се уште се со нарушени работнички права. Работат во просечни услови за заштита на здравјето, платите се ниски,...