Родители со барање за онлајн настава: Помоќни земји ги отворија училиштата, па ја увидоа грешката!

Група на родители на ученици кои ја креираа социјалната група „Поддршка за онлајн настава во учебната 2020/2021 година” најавија дека

Прочитај повеќе