Инспирирана од Мајка Тереза спасила повеќе од 18.000 девојчиња од проституција

Инспирирана од Мајка Тереза, Анурада Коирала отсекогаш знаела дека е предодредена да им служи на луѓето. Затоа и станала учителка,

Прочитај повеќе