Јакимовски: Учениците коишто имаат лозинки без проблеми се најавуваат на Мајкрософт тимс, продолжуваме со оптимизирање на останатиот дел од платформата

Продеканот на ФИНКИ, д-р Боро Јакимовски во денешното гостување во Дневник 2 на националната телевизија истакна дека Единствената национална платформа

Прочитај повеќе

Адеми: Се уште нема договор за протоколите според кои учениците би се вратиле во училиште- продолжуваат консултациите

Министерот за образование и наука Арбер Адеми на денешната прес конференција истакна дека сѐ уште нема договор за протоколите според

Прочитај повеќе