Ексклузивно: Еве кои се препораките на СОНК за одвивањето на учебната година

Самостојниот синдикат за образование,наука и култура – СОНК до Министерството за образование и наука поднесе свои препораки за тоа како

Прочитај повеќе

Велкоска: Онлајн наставата нуди доста можности, но училницата е незаменлива

Воведувањето на вонредната состојба и прекинувањето на редовниот наставен процес, пред нас како наставници создаде нови предизвици да се реорганизираме

Прочитај повеќе