Јаневска: Вработените во училиштата, во градинките имаат со Устав загарантирано право на штрајк

Интегрален текст од прес конференција за медиуми na Весна Јаневска, претседателка на Комисија за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ „Вработените

Прочитај повеќе