Две наставнички и 15 деца во изолација, рекордни 54 случаи позитивни на коронавирус во Тиквешко

Две наставнички и 15 деца од кавадаречко училиште се во изолација, откако седумгодишен ученик добил позитивен резултат на Ковид-19 тест.

Прочитај повеќе