ИВАП со писмо до Заев: Цела година не работиме, решете го нашиот проблем или ќе преземеме радикални мерки

Секторот за организација на настани континуирано не работи повеќе од една година. Велат, се обидовме на секаков начин да најдеме

Прочитај повеќе

Нов протест пред Владата на угостителите и индустријата за организирани настани

Во 15 часот пред Владата угостителите и индустријата за организирање на свадби денеска повторно излегуваат на протест. Бараат донесување на

Прочитај повеќе

Асоцијацијата за организација на настани незадоволна од петтиот пакет мерки

Членките на Асоцијацијата ИВАП кои се директно вклучени во организацијата на настани не се задоволни од петтиот пакет економски мерки

Прочитај повеќе