Hашата земја ги доби своите претставници за глобалните Microsoft Office Specialist и Adobe Certified Associate натпревари

Во рамки на проектот за унапредување на дигиталната писменост на младите на возраст од 13-22 години во Р. Северна Македонија,

Прочитај повеќе

Јавен повик до основните и средните училишта за учество во Европскиот квиз на парите

МАКЕДОНСКА БАНКАРСКА АСОЦИЈАЦИЈА во соработка со Народната банка на Република Северна Македонија  и Комисијата за хартии од вредност на Република

Прочитај повеќе