“Натура Терапи” донираше пренослив ЕХО апарат за ултразвучна дијагностика на Kлиниката за детски болести

Денес клиниката за детски болести во Скопје доби значајна донација од компанијата Натура Терапи. Станува збор за современ, пренослив ЕХО

Прочитај повеќе