(ФОТО) Обука за социјален дијалог со претставници на синдикати

Вчера во Тетово започна дводневна обука за социјален дијалог за претставниците на синдикатите. Со организирањето на оваа обука се влијае

Прочитај повеќе

СОНК: Кариерно напредување на наставниците е добар чекор, но не треба избрзување

Министерството за образование и наука ја воведува одредбата од новиот Закон за наставници и стручни соработници во основните и средните

Прочитај повеќе