Шаќири: 45 години Фармацевтски факултет се наша гордост, научно-наставната и истражувачката работа остануваат предизвикувачки за студентите и за научните работници

Шаќири: 45 години Фармацевтски факултет се наша гордост, научно-наставната и истражувачката работа остануваат предизвикувачки за студентите и за научните работници

Прочитај повеќе

Германците имаат проблем – Креваат револуција преку Твитер

Подготвил: Бобан Илијевски Работењето на определено работно време на германските универзитети е правило и ограничено е на вкупно 12 години.

Прочитај повеќе