Најмногу иновации во маркетинг, најмалку во научно истражување!

Иновативните деловни субјекти учествуваат со 48.2 проценти во вкупниот број деловни субјекти во периодот 2018 – 2020 година, покажуваат податоците

Прочитај повеќе

НАСА бара волонтери кои ќе поминат 8 месеци во целосна изолација

За повеќето од нас изолацијата и карантинот се веќе нешто секојдневно. За сите оние кои сакаат да променат нешто, НАСА

Прочитај повеќе