ПАРИ АНАЛИЗА: ПОМЕСТУВАЊА ВО НАФТЕНИОТ БИЗНИС. МАКПЕТРОЛ И СУПЕРТРЕЈД ЛАНИ ЗА ЕДНО МЕСТО ГИ СИМНАА ОКТА И ЛУКОИЛ

Корона кризата ни заштеди на гориво. Намалените патувања, затворените граници, карантините, работата од дома значително ни ја намалија потребата од

Прочитај повеќе