Одржана конститутивната седница на Националниот Совет за високо образование и научно-истражувачка дејност

Денеска во Владата на Република Северна Македонија е конституиран Националниот Совет за високо образование и научно-истражувачка дејност, самостоен стручен орган

Прочитај повеќе