Националниот сојуз на слепи ја поздравува иницијативата на МОН за дигитализација на образовниот процес

Соопштение од Националниот сојуз на слепи:  Националниот сојуз на слепи на Република Северна Македонија претставува национална инвалидска организација, непартиска, доброволна,

Прочитај повеќе