Панел-дискусија „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”

Националната платформа за женско претприемништво денеска ќе одржи панел-дискусија на тема „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”. Како

Прочитај повеќе

Промовирана Национална платформа за женско претприемништво за економско јакнење на жените

За креирање на вистински политики кои ќе придонесат за унапредување на женското претприемништво во земјата потребно е да се обединат

Прочитај повеќе