Огласи за вработување до 9 лица од ЈП „Национална Радиодифузија“

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на девет лица во јавното претпријатие „Национална Радиодифузија“ Според сознанијата платата е до

Прочитај повеќе