Царовска на „Сител“: За прв пат воспоставуваме национални стандарди што секое дете треба да постигне со завршување на деветтолетка

Со новата концепција за основно образование за прв пат се воспоставуваат национални стандарди со кои се определуваат компетенциите што треба

Прочитај повеќе