569 вработени имале петте национални телевизии во 2019 година

Приходите коишто заедно ги оствариле петте национални телевизии (Сител, Канал 5, Телма, Алфа и АлсатМ) во 2019 година изнесуваат 1,120,49

Прочитај повеќе