Јанковиќ: До кога ќе имаме вработувања по националност наместо по квалификации?

Фејсбук статус на Јовица Јанковиќ, младински политички аналитичар:   Вработување по националност наместо квалификации? До кога ќе имаме вработувања по

Прочитај повеќе