(Видео) Јовевски: Македонското општество е поделено по многу основи

Фејсбук статус на д-р проф. Лазар Јовевски: МАКЕДОНСКОТО ОПШТЕСТВО Е ПОДЕЛЕНО ПО МНОГУ ОСНОВИ… -Како квантитативно мала нација, што треба

Прочитај повеќе

Путин: Цел април ќе биде неработен – работниците ќе земаат редовни плати

Рускиот претседател Владимир Путин во денешното обраќање кон нацијата рекол дека април ќе биде нерботен поради ситуацијата со корона вирусот.

Прочитај повеќе