archiveначинот

ЕкономијаМакедонија

Во текот на зимата треба да започне изградбата на новиот Клинички Центар

Владата на вчерашната седница ја усвои Информацијата за начинот на финансирањето на изградбата на Универзитетски клинички центар на гринфилд локација...