- Advertisement -

archiveнајзагадено

Македонија

Утрово најзагаден град е Тетово

Утринава Македонија повторно загадена, а еден од најзагадените градови е Тетово. Таму загаденоста изнесува 113 µg/m3. Потоа следува Битола со 107...