Најк ги затвора корпоративните канцеларии на една недела заради приоритизација на менталното здравје

 Компанијата Најки ги затвора своите корпоративни канцеларии една недела, но не поради пандемијата. Причината е желбата на раководителите – вработените

Прочитај повеќе