И „Најк“ си заминува од Русија поради прекинати испораки на стоки

Американскиот производител на спортска опрема „Најк“ не го обнови договорот за франшиза со руската групација „Инвентив ретајл груп“, пишува Ведомости, повикувајќи

Прочитај повеќе