- Advertisement -

archiveна Македонија

ПравдаСиндикат

ПСМ: Донесена декларација со која се бара да се унапреди стандардот на пензионерите

Пензионерските синдикати во рамките на Европската Федерација на пензионерски синдикати - ФЕРПА се заложија дека заеднички ќе бараат решенија што...